Roebroeks for Doggy Marathon 2016

Dit is de actie van Katja Raczynski
van totaal € 250 (104%)

Beste vrienden en familie,

ook dit jaar lopen Yannick, Roebroeks en ik weer mee met de Doggy Marathon.

Helpen jullie mee om ons doel van €250,= te halen? Bij een bedrag van €100,= wordt Roeby ook Superdog en krijgt hij een speciale bandana.
Doneren kan gemakkelijk via deze link: https://www.doggymarathon.nl/actie/katja-raczynski/doneren

Alvast bedankt voor je aandacht en voor je eventuele gift (voel je niet verplicht!).


Poot van Roeby en groeten van Katja en Yannick

 

De Doggy Marathon is een initiatief van Stichting Viervoeters en dit jaarhalen we geld op voor diverse hondenprojecten:

  • De miljoenen zwerfhonden, door ze te castreren en zo nodig medisch te behandelen kan VIER VOETERS het leven van deze honden redden.
  • De therapiehonden in Roemenië, zij zijn dagelijks van grote hulp voor kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. 
  • De puppy’s in de illegale handeldie veel te vroeg bij de moeder worden weggehaald en worden doorverkocht terwijl ze vaak al dodelijk ziek.

 

P.S. De Doggy Marathon wordt dit jaar in samenwerking met Natuurmonumenten georganiseerd. Van de contributie gaat €1,50 naar Natuurmonumenten. Van het opgehaalde geld leggen zij in natuurgebied De Loonse en Drunense duinen een hondenspeelplaats aan. Op deze manier kunnen alle hondenliefhebbers die meedoen aan de Doggy Marathon hier in de toekomst zelf weer van profiteren, doordat er een prachtige speelplaats voor hun trouwe viervoeters wordt gemaakt in de Loonse en Drunense duinen.