Zwervend wervelwindje

Dit is de actie van Inge En Hester Beekman
van totaal € 100 (755%)

Hallo allemaal,
Mijn naam is Hester Beekman en op de een of andere manier komen de zwervertjes op ons pad.
In 2005 gingen we met onze 2 honden naar Spanje. In november lag er zelfs al sneeuw in het binnenland. Onze honden sprongen over een muurtje, gingen een brak, kaal terrein op met slechts een struikje. Daarin was iets heel interessants, want een werd gebeten, de andere hond bleef kwispelen en kwam niet terug. Ook ik werd nieuwsgierig welk katje of egel daar zou zijn.
Toen ik t struikje optilde, was ik superverrast....er zat een broodmager scharminkeltje van een hondje, bloedende oren, striemen hier en daar en vreselijk trillend; je kent het wel...zo van boe en weg is ze.
Ik legde wat brokjes neer en ben weggegaan.
Daarna bleef ze me op afstand volgen en bij de camper aangekomen, ging ze eronder liggen.
Dit podenco/galgo espagnola mixje is bij ons ingestapt en tot op heden niet meer uitgestapt.
Dit is er slechts eentje van de velen en ik weet dat dit niet De oplossing is .Die zit m veel meer in voorlichting in het land zelf hoe om te gaan met dieren. Ook helpt castratie en sterilisatie ,immers hoe minder puppies,hoe minder leed.
Daarom blijf ik streven naar veel en nog meer dierenliefde vooral voor de buitenlandse zwervertjes, die het echt veel zwaarder hebben dan menig mens wilt weten!!
Daarom ren ik met mijn Spaans wervelwindje mee met deze marathon ,om een ieder ertoe te bewegen zijn portemonnee te trekken.
Hester , Woelo en Wauwsi.